Kabar

Kabar

  • Yixian Longshan Stone Materials Co., Ltd dirating minangka kotamadya "Occupational Health Enterprise"

    Ing panuntun dhumateng saka Biro Kesehatan County Yi, liwat Rekomendasi akar umbi, lapisan screening, review pakar, Longshan Stone Co., Ltd. dihormati minangka "perusahaan kesehatan kerja" tingkat kutha baoding.Watu Longshan liwat aspèk ing ngisor iki syarat ketat lan st ...
    Waca liyane
  • The Application of Stone wall cladding

    Aplikasi saka watu tembok cladding

    Cladding tembok watu alam teka minangka potongan watu individu lan menehi kemungkinan tanpa wates kanggo nggawe pola lan desain acak.Ora mung bisa digunakake ing tembok internal, tembok njaba lan elevasi, nanging uga ing aplikasi lansekap kayata tembok kebon, patio, dalan ...
    Waca liyane
  • How to distinguish the different materials natural stone

    Cara mbedakake macem-macem bahan watu alam

    Watu budaya alam digawe saka bahan mentahan sing beda-beda, ana slate, sandstone, kuarsa, lan liya-liyane, warna monokrom lan multi-werna, dibentuk kanthi alami, kanthi prabédan warna cilik, permukaane alami, tanpa pangolahan buatan, nahan kasar lan pesona saka watu asli....
    Waca liyane
  • Natural Stone-Golden Honey Loose Stone

    Batu Alam-Madu Emas Loose Stone

    Slate madu emas minangka watu alam kanthi perlindungan lingkungan, sugih ing warna alam, anti-slip, tahan kelembapan, ora luntur utamane digunakake ing wilayah omah, vila, kebon lan bangunan umum liyane.Werna padhang, tekstur sing sugih, gaya sing beda-beda.Garis warna bisa njaga origi ...
    Waca liyane
  • Yixian Longshan Stone Materials Co., Ltd

    Yixian Longshan Stone Materials Co., Ltd

    ——- Proyek anyar "Taman Bahan Bangunan Ijo Longfeng" Taman Bahan Bangunan Ijo Yixian Longfeng, kanthi total area sing direncanakake 170 hektar, kalebu area 130 ewu meter persegi ing tahap pertama, kanthi investasi total 456 yuta yuan.Proyek kasebut ngetrapake uni ...
    Waca liyane
  • Warmly Celebrate Yixian Longshan Stone Materials Co.,Ltd As “Baoding Time-honored Brand”

    Anget Ngrameke Yixian Longshan Stone Materials Co., Ltd Minangka "Baoding Wektu-diajeni Brand"

    Longshan Stone rawuh ing upacara awarding saka "Baoding Wektu-diajeni Brand" dianakaké dening Baoding Biro Commerce ing Desember 5, 2021, Kita banget diajeni kanggo dianugerahi pakurmatan saka Baoding Wektu-diajeni account dening Baoding Biro Commerce, lan manager Zhang Yiwen nampa sertifikat lan b ...
    Waca liyane
  • Safety Education Retraining

    Pelatihan Ulang Pendidikan Keselamatan

    Amarga karakteristik lan aturan kerja safety perusahaan saiki, luwih ngiyatake organisasi lan kepemimpinan, tanggung jawab sing ketat, langkah-langkah sing rinci, karya safety perusahaan lan staf rinci lan padhet, kanthi aktif nyegah kedadeyan kabeh jinis kecelakaan safety. .
    Waca liyane
  • Yixian Longshan Stone Materials Co.,Ltd

    Yixian Longshan Stone Materials Co.,Ltd

    Sesi Pelatihan Angkasa Terbatas Ing esuk tanggal 8 November 2021, Kantor Batu Longshan ngatur staf bengkel kanggo nganakake pelatihan safety operasi ruang angkasa, sing dipimpin dening Direktur Workshop Yu Haiyan.Direktur Yu nerangake safety sadurunge lan sawise operasi: 1 、P...
    Waca liyane
  • Happy Mid-Autumn Festival

    Happy Mid-Autumn Festival

    Ing salawas-lawase, Festival Mid-Autumn minangka festival gedhe rakyat Tionghoa Tradisional, anggere wong Tionghoa, ditakoni tanggal 15 Agustus, wungu rembulan purnama lan pungkasane jagad ing wektu iki. Nalika wong kumpul bebarengan. karo kulawargane, seneng rembulan lan ngunjungi tlaga, menehi ...
    Waca liyane
  • Rapat Pendidikan lan Latihan Keamanan

    Ing esuk tanggal 31 Agustus 2021, Yixian Longshan Stone Materials Co., Ltd ngatur staf manajemen logistik kanggo nganakake pendhidhikan lan pelatihan kanggo telung kacilakan safety produksi keracunan lan sesak napas sing kedadeyan berturut-turut ing industri metalurgi lan non-ferrous. ...
    Waca liyane
  • Tresna sumbangan, ngatasi kesulitan bebarengan

    Yixian Longshan Stone Materials Co., Ltd. nampa 342 karton barang lan bahan kanggo nglawan banjir musiman lan pencegahan epidemi saka Daoxiangcun Food Group Co., LTD., Xinyang Xianyin Temple lan unit liyane nyumbang tanggal 12 Agustus 2021, General manager Tuan Geng dari faktor batu Longshan...
    Waca liyane
  • Welcome Magistrate Cao Qingwei ngunjungi Longshan Stone Factory

    Tanggal 6 Agustus 2021, Cao Qingwei, wakil kepala eksekutif Kabupaten Yi, Feng Guoli, direktur Komisi Pembangunan lan Reformasi Nasional, Shi Pingzao, sekretaris Kota Gaocun lan anggota partai liyane menyang Taman Bahan Bangunan Ijo Longfeng kanggo nindakake riset, mbantu. perusahaan ngatasi masalah sing ana ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2