Watu Budaya-VNS-1308HWPB

Watu Budaya-VNS-1308HWPB

Katrangan singkat:

Barang No.:VNS-1308HWPB

Jeneng barang:Panel Ledger Putih Arktik

Ukuran: 150 × 600mm

Kekandelan: 10-20mm

Bobot: 35KG / M2

Bahan: alami kuarsa

Werna:Putih murni


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan

Kanggo produk iki, kita diarani panel putih sing salju, lumahing katon salju, nalika panel ing sangisore sunar srengenge, ana papan sing mengkilat ing permukaan, katon apik banget. Rampung pamisah iki alami lan cocog kanggo proyek desain tembok interior lan eksterior lan pilihan banget kanggo dekorasi kamar utawa kebon sampeyan. Iki duwe efek bali menyang alam lan bahan bangunan modis kanggo dekorasi modern. minangka bahan dekoratif ijo amarga konten radioaksi sing luwih murah dibandhingake karo tarif standar Komisi Internasional Perlindhungan Radiologis. Kanggo produk iki, kita duwe produksi barang iki luwih saka 30 taun lan duwe pengalaman produksi sing cukup. Ngarepake kerja sama sampeyan.

Lamaran

Disaranake produk iki digunakake ing tembok ruangan utawa ruangan. kayata tembok ruang tamu, tungku geni, pawon, tembok tanduran lan kolam. 

FAQ

1. Apa MOQ?

Ora MOQ, kita pabrik, sampeyan bisa pesen supaya cocog karo kabutuhan.

2. Pira buruh ing pabrik sampeyan?

Pabrik kita duwe 99 buruh

3. Babagan pabrik kita

Pabrik kita didegaké ing taun 1988, wis luwih saka 30 taun sejarah. Lan pabrik kita wis nyuplai ADEO F KINGFISHER 、 RONA 、 OBI lan HOMEDEPOT pirang-pirang taun.

4. Apa port pengiriman?

Xingang, Tianjin, China

5. Jam pira kiriman?

Umume 15 dina bisa ngrampungake siji kontainer.

6. Kita bisa nyedhiyakake bentuk "Z", bentuk "S" lan lurus, lan uga bisa njaluk panjaluk produksi.

detail

Pengepakan

Pengepakan biasa yaiku 7 pcs / box, 60 box / peti, 20 krat / wadhah. Kita uga bisa cocog karo panjaluk sampeyan kanggo pengepakan.

VNS-014APB (5)

Kripik KAYU, KUDU FUMIGASI

VNS-014APB (4)

CRATE PLYWOOD, IKU FUMIGASI GRATIS

Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, hubungi kita ing wektu, kita bakal menehi wangsulan sing kepenak, supaya kepuasan pelanggan wis dadi target lan kita ngarepake priksaan. Luwih lengkap informasi, mangga Kirimake Email menyang: longshanshi@vip.126.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita