Watu Budaya-VNS-1308HGPB

Watu Budaya-VNS-1308HGPB

Katrangan singkat:

Barang No.:VNS-1308HGPB

Jeneng barang:Alaska Grey/Awan abu-abu Panel Ledger

Ukuran: 150 × 600

Kandel: 10-20mm

Bobot: 35KG / M2

Bahan:Kuarsa Alami

Werna:abu-abu lan putih dicampur


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan

Iki minangka salah sawijining produk sing paling populer ing pasar watu, kita ngekspor produk iki menyang saindenging jagad pirang-pirang taun. Nada abu-abu sing lembut ditambah karo variasi alami lan pembentuk watu. Gunakake kanggo nggawe fitur desain sing apik kalebu tembok aksen, tembok geni, lan kanggo proyek eksterior kalebu klambi struktur lan elemen arsitektur kalebu balok dhukungan lan tembok penahan. kita bisa nyedhiyakake ukuran lan wujud sing beda-beda, Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan mbesuk.

Lamaran

Bisa digunakake ing villa mewah, komunitas, klub hotel, tembok lanskap taman, resort, taman, kafe, tembok latar mburi interior lan interior bangunan lan eksterior liyane dekorasi tembok. Tekstur watu budaya kasebut alami lan apik banget. nuwuhake rasa bali menyang alam.

FAQ

1. Apa MOQ?

Ora MOQ, kita pabrik, sampeyan bisa pesen supaya cocog karo kabutuhan.

2. Pira buruh ing pabrik sampeyan?

Pabrik kita duwe 99 buruh

3. Kapan pabrik sampeyan didegake?

Pabrik kita didegake ing taun 1988, duwe sejarah luwih saka 30 taun.

4. Apa port pengiriman?

Xingang, Tianjin, China

5. Jam pira kiriman?

Umume 15 dina bisa ngrampungake siji kontainer.

6. Kita bisa nyedhiyakake bentuk "Z", bentuk "S" lan lurus, lan uga bisa njaluk panjaluk produksi.

detail

Pengepakan

Pengepakan biasa yaiku 7 pcs / box, 60 box / peti, 20crates / kontainer. Kita uga bisa cocog karo panjaluk sampeyan kanggo pengepakan.

VNS-014APB (5)

CRATE KAYU, KUDU FUMIGASI

VNS-014APB (4)

CRATE PLYWOOD, IKU FUMIGASI GRATIS

Informasi luwih lengkap babagan pabrik kita

a. Pabrik kita lulus inspeksi BV, asile level B.

b. Sertifikat ISO9001: 2015

c. Kita duwe tim QC dhewe, kita bisa njamin kualitas produk.

d. Pabrik kita wis nyedhiyakake ADEO 、 KINGFISHER 、 RONA 、 OBI lan HOMEDEPOT pirang-pirang taun.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita