Watu Budaya-VNS-1308DCB

Watu Budaya-VNS-1308DCB

Katrangan singkat:

Barang No.:VNS-1308DCB

Jeneng barang: Kuarsa Ireng Cladding Tembok Panel Lancip

Ukuran:100X360MM / 100X350MM / 100X400MM

Kekandelan:8-15mm

Bobot: 27KG / M2

Bahan:Natural Kuarsa

Werna:Ireng

Jangka wektu pambayaran: T / T utawa L / C


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Produk

1. Gampang dipasang, lan regane murah. Watu budaya warna ireng sing padhang iki gampang banget cocog karo warna liyane. Gawe desain lengkap karo watu alami sing luar biasa iki.

2. Bobot luwih entheng tinimbang produk liyane. luwih gampang digawa lan dibangun.

3. Jembar produk kanthi macem-macem gaya lan ukuran. Kita bisa nampa produk watu khusus sing digawe khusus, yen pelanggan menehi desain kanthi gambar utawa gambar, umume bisa menehi produk karo para pelanggan.  

4. Permukaan sing unik nyedhiyakake macem-macem desain, warna lan desain sing beda-beda ora nyebabake pola sing ora cocog. Kasunyatane, iki mung bakal nambah kaendahan bata slate, amarga bisa nggawe perasaan liyane marang wong liya.

Gunakake

Produk kasebut bisa digunakake ing proyek perumahan lan komersial masing-masing ing dekorasi njero ruangan lan ruangan, uga alun-alun gedhe, perenah dalan lan lanskap. Tekstur watu budaya kasebut alami lan apik banget. nuwuhake rasa bali menyang alam

FAQ

1. Napa milih kita?

a. Pabrik kita lulus inspeksi BV, asile level B.

b. Sertifikat ISO9001: 2015

c. Kita duwe tim kontrol kualitas profesional, QC kita bakal mriksa saka bahan baku nganti rampung produk.

c. Pabrik kita wis nyedhiyakake ADEO 、 KINGFISHER 、 RONA 、 OBI lan HOMEDEPOT pirang-pirang taun.

2. Pira buruh ing pabrik sampeyan?

Pabrik kita duwe 99 buruh

3. Apa port pengiriman?

Xingang, Tianjin, China

4. Jam pinten kiriman?

Umume 15 dina bisa ngrampungake siji kontainer sawise nampa setoran.

Pengepakan

Pengepakan reguler yaiku 12 pcs / box, 112 box / palet, 20 palet / kontainer. Kita uga bisa cocog karo panjaluk sampeyan kanggo pengepakan.

packing

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita