Watu Budaya-VNS-1120PB

Watu Budaya-VNS-1120PB

Katrangan singkat:

Barang No.:VNS-1120PB

Jeneng barang:Panel ledger Emas California

Ukuran: 150 × 600mm

Kandel: 10-20mm

Bobot: 35KG / M2

Bahan: batu tulis alami

Werna:warna sing teyeng

Jangka wektu pambayaran: T / T utawa L / C 


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan

Panel ledger batu tulis alami iki kalebu coklat jero, abu-abu, lan karat. Kami nyedhiyakake macem-macem warna, finish, tekstur, lan gaya uga koordinasi sudhut supaya sampeyan bisa nglengkapi proyek perumahan utawa komersial kanthi paling apik. Kanthi watu sing ditumpuk, sampeyan bakal ngrasakake anget, tekstur sing menarik, lan detail arsitektur sing bakal ningkatake ruangan njero ruangan utawa ruangan. Lan, akeh panel kasebut nyedhiyakake instalasi sing gampang kanggo para diyer lan profesional kanggo mbantu sampeyan ngrampungake kerja kanthi cepet. Ditambah maneh, bahan sing apik iki bakal mesthi ngungkuli tren apa wae, mula sampeyan bakal seneng tampilan watu tradisional, deso, utawa modern ing taun ngarep.

Lamaran

Bisa digunakake ing macem-macem area, kayata tembok ruang tamu, perapian, pawon, tembok tanduran lan kolam. 

Cathetan kanggo tuku produk

1. Nyuwun kesalahan ukuran + -2mm, amarga wis dipotong nganggo tangan, Wenehi pesen yen ora ketompo, matur nuwun amarga wis ngerti

2. Tulung dingerteni manawa warnane bisa beda-beda amarga warnane alami.

FAQ

1. Apa MOQ?

Ora MOQ, kita pabrik, sampeyan bisa pesen supaya cocog karo kabutuhan.

2. Pira buruh ing pabrik sampeyan?

Pabrik kita duwe 99 buruh

3. Kapan pabrik sampeyan didegake?

Pabrik kita didegake ing taun 1988, duwe sejarah luwih saka 30 taun.

4. Apa port pengiriman?

Xingang, Tianjin, China

5. Jam pira kiriman?

Umume 15 dina bisa ngrampungake siji kontainer sawise nampa setoran.

6. Kita bisa nyedhiyakake bentuk "Z", bentuk "S" lan lurus, lan uga bisa njaluk panjaluk produksi.

detail

Pengepakan

Pengepakan biasa yaiku 8 pcs / box, 60 box / peti, 20 krat / kontainer. Kita uga bisa cocog karo panjaluk sampeyan kanggo pengepakan.

VNS-014APB (5)

CRATE KAYU, KUDU FUMIGASI

VNS-014APB (4)

CRATE PLYWOOD, IKU FUMIGASI GRATIS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita