Watu Budaya-VNS-018CB

Watu Budaya-VNS-018CB

Katrangan singkat:

Barang No.:VNS-018CB

Jeneng barang:Slate Ireng Panel Lancip

Ukuran:100X360MM / 100X350MM

Kekandelan:8-15mm

Bobot: 25KG / M2

Bahan:Nslate atural

Werna:Werna ireng 


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Produk

1. 4 strip, dawane 40cm. Interlock 5cm. Bentuk biasa yaiku Z lan S. Kekandelan 8-15MM, alat kasebut entheng banget, mula luwih gampang digawa lan dibangun.

2. Panel kabeh digawe nganggo bahan watu. Kekerasan, kerapatan lan tahan aus yaiku jubin keramik sing ora bisa dibandhingake. Lan diarani bahan dekoratif ijo amarga isi radioaksi sing luwih murah dibandhingake karo tingkat standar Komisi Internasional Perlindhungan Radiologis.

3. Lumahing isih nduweni tekstur lan warna watu alami sing unik sawise kombinasi, motong lan ikatan.

Gunakake

Bisa digunakake ing macem-macem aplikasi saka njero ruangan ruangan. Logat pawon mburi cipratan, geni, barbekyu ruangan utawa tembok planter nganggo panel sing tipis kasebut. 

Cathetan kanggo tuku produk

1. Nyuwun kesalahan ukuran + -2mm, amarga wis dipotong nganggo tangan, Wenehi pesen yen ora ketompo, matur nuwun amarga wis ngerti

2. Tulung dingerteni manawa warnane bisa beda-beda sithik amarga beda layar lan cahya.

Informasi liyane

1. Apa MOQ?

Ora MOQ, kita pabrik, sampeyan bisa pesen supaya cocog karo kabutuhan.

2. Pira buruh ing pabrik sampeyan?

Pabrik kita duwe 99 buruh

3. Kapan pabrik sampeyan didegake?

Pabrik kita didegake ing taun 1988, duwe sejarah luwih saka 30 taun.

4. Apa port pengiriman?

Xingang, Tianjin, China

5. Jam pira kiriman?

Umume 15 dina bisa ngrampungake siji kontainer sawise nampa setoran.

Pengepakan

Pengepakan reguler yaiku 12 pcs / box, 112 box / palet, 20 palet / kontainer. Kita uga bisa cocog karo panjaluk sampeyan kanggo pengepakan.

packing

Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, hubungi kita kanthi tepat wektu, kita bakal menehi wangsulan sing kepenak, supaya kepuasan pelanggan dadi target lan kita ngarepake priksaan. Luwih lengkap informasi, mangga Kirimake Email menyang:longshanshi@vip.126.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita