Watu Budaya-VNS-014XPB

Watu Budaya-VNS-014XPB

Katrangan singkat:

Barang No.:VNS-014XPB

Jeneng barang: Autumn Leaves Slate Ledger Panel

Ukuran: 150 × 600mm

Kandel: 10-20mm

Bobot: 32KG / M2

Bahan: batu tulis alami

Werna:Krem, Abu-abu, Putih lan Biru campuran


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan

Produk iki warna-warni, katon apik banget lan lumahing isih nduweni tekstur lan warna watu alami sing unik sawise ngasilake, nglereni lan nggabungake ikatan. Iki minangka pilihan banget kanggo nghias ruangan utawa kebon sampeyan. Kasedhiya efek bali menyang alam lan dadi bahan bangunan modern kanggo dekorasi modern. Disebut minangka bahan dekorasi ijo amarga isi radioaksi sing luwih murah dibandhingake karo tarif standar Komisi Internasional Perlindhungan Radiologis. Kanggo produk iki, kita duwe tambang lan bahan baku cukup, sing paling penting sampeyan bisa entuk rega paling murah lan produk sing paling apik lan formulir layanan sing paling apik.

Lamaran

Bisa digunakake ing macem-macem aplikasi saka njero ruangan ruangan. Logat pawon mburi cipratan, geni, barbecue ruangan utawa tembok planter nganggo panel buku iki. 

Cathetan kanggo tuku produk

1. Nyuwun kesalahan ukuran + -2mm, amarga wis dipotong nganggo tangan, Wenehi pesen yen ora ketompo, matur nuwun amarga wis ngerti

2. Tulung dingerteni manawa warnane bisa beda-beda amarga warnane alami.

FAQ

1. Apa MOQ?

Ora MOQ, kita pabrik, sampeyan bisa pesen supaya cocog karo kabutuhan.

2. Pira buruh ing pabrik sampeyan?

Pabrik kita duwe 99 buruh

3. Babagan pabrik kita

Pabrik kita didegake ing taun 1988, duwe sejarah luwih saka 30 taun.

4. Apa port pengiriman?

Xingang, Tianjin, China

5. Jam pira kiriman?

Umume 15 dina bisa ngrampungake siji kontainer sawise nampa setoran.

6. Kita bisa nyedhiyakake bentuk "Z", bentuk "S" lan lurus, Lan uga bisa njaluk panjaluk produksi.

detail

Pengepakan

Kemasan biasa yaiku 7 pcs / box, 60 box / peti, 20 krat / wadhah. kita uga bisa sesuai karo panjaluk sampeyan kanggo pengepakan.

VNS-014APB (5)

CRATE KAYU, KUDU FUMIGASI

VNS-014APB (4)

CRATE PLYWOOD, IKU FUMIGASI GRATIS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita