Watu Budaya-VNS-014BCB

Watu Budaya-VNS-014BCB

Katrangan singkat:

Barang No.:VNS-014BCB

Jeneng Barang: Multicolor Cladding Tembok Panel Lancip

Ukuran:100X360MM / 100X350MM

Kekandelan:8-15mm

Bobot: 27KG / M2

Bahan:Natural Stelat

Werna:Klawukuningputihjambon dicampur


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Produk

1. Panel Dinding Lancip Watu yaiku potongan watu sing dawa sing disusun kanthi pola. Dheweke ditempelake luwih becik digunakake kanggo nutupi area klambi njaba lan tungku geni. Saben set kothak ngemot campuran warna dhasar sing padha, sing nambah minat uga nggawe rasane watu alami sing unik.

2. Desain Panel Tembok Batu bisa diowahi gumantung saka aplikasi sing jelas kanggo njero ruangan lan ruangan. Macem-macem pilihan warna lan luwih cocog karo kabutuhan desain sing beda. 

Gunakake

Sistem klambi watu alami cocog kanggo panggunaan eksterior lan interior. Dheweke duwe bentuk modular lan cepet lan gampang dipasang. Dheweke asring digunakake ing tembok fitur, lingkungan kolam renang, halaman, area hiburan, perapian watu alami lan fitur banyu. 

Cathetan kanggo tuku produk

1. Nyuwun kesalahan ukuran + -2mm, amarga wis dipotong nganggo tangan, Wenehi pesen yen ora ketompo, matur nuwun amarga wis ngerti

2. Tulung dingerteni manawa warnane bisa beda-beda amarga warna alami.

FAQ

1. Napa milih kita?

a. Pabrik kita lulus inspeksi BV, asile level B.

b. Sertifikat ISO9001: 2015

c. Kita duwe tim QC dhewe, kita bisa njamin kualitas produk.

d. Pabrik kita wis nyedhiyakake ADEO 、 KINGFISHER 、 RONA 、 OBI lan HOMEDEPOT pirang-pirang taun.

2. Pira buruh ing pabrik sampeyan?

Pabrik kita duwe 99 buruh

3. Kapan pabrik sampeyan didegake?

Pabrik kita didegake ing taun 1988, duwe sejarah luwih saka 30 taun.

4. Apa port pengiriman?

Xingang, Tianjin, China

5. Jam pira kiriman?

Umume 15 dina bisa ngrampungake siji kontainer sawise nampa setoran.

Pengepakan

Pengepakan reguler yaiku 12 pcs / box, 112 box / palet, 20 palet / kontainer. Kita uga bisa cocog karo panjaluk sampeyan kanggo pengepakan.

packing

Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, hubungi kita kanthi tepat wektu, kita bakal menehi wangsulan sing kepenak, supaya kepuasan pelanggan dadi target lan kita ngarepake priksaan. Luwih lengkap informasi, mangga Kirimake Email menyang:longshanshi@vip.126.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita