Watu Budaya-VNS-014APB

Watu Budaya-VNS-014APB

Katrangan singkat:

Barang No.:VNS-014APB

Jeneng Barang: Panel Ledger Madu Emas

Ukuran: 150 × 600mm

Kandel: 10-20mm

Bobot: 35KG / M2

Bahan:Nslate atural

Werna: krem ​​lan campuran putih


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan

Iki minangka produk sing paling populer ing pasar watu, lumahing isih nduweni tekstur lan warna watu alami sing unik sawise ngasilake, nglereni lan nggabungake ikatan. Panel kabeh digawe saka bahan watu. Kekerasan, kerapatan lan tahan aus yaiku kothak keramik sing ora bisa dibandhingake. Iki duwe pengaruh bali menyang alam lan bahan bangunan modis kanggo dekorasi modern. Disebut minangka bahan dekorasi ijo amarga kandungan radioaksi sing luwih murah dibandhingake karo tarif standar Komisi Internasional Perlindhungan Radiologis.

Lamaran

Bisa digunakake ing macem-macem aplikasi saka njero ruangan ruangan. Logat pawon mburi cipratan, geni, barbecue ruangan utawa tembok planter nganggo panel buku besar iki. 

Cathetan kanggo tuku produk

1. Nyuwun kesalahan ukuran + -2mm, amarga wis dipotong nganggo tangan, Wenehi pesen yen ora ketompo, matur nuwun amarga wis ngerti

2. Tulung dingerteni manawa warnane bisa beda-beda amarga warnane alami.

FAQ

1. Apa MOQ?

Ora MOQ, kita pabrik, sampeyan bisa pesen supaya cocog karo kabutuhan.

2. Pira buruh ing pabrik sampeyan?

Pabrik kita duwe 99 buruh

3. Kapan pabrik sampeyan didegake?

Pabrik kita didegake ing taun 1988, duwe sejarah luwih saka 30 taun.

4. Apa port pengiriman?

Xingang, Tianjin, China

5. Jam pira kiriman?

Umume 15 dina bisa ngrampungake siji kontainer sawise nampa setoran.

6. Kita bisa nyedhiyakake bentuk "Z". Wangun "S" lan lurus lan uga bisa njaluk panjaluk produksi.

detail

Pengepakan

Pengepakan biasa yaiku 7 pcs / box, 60 box / peti, 20crates / kontainer. Kita uga bisa cocog karo panjaluk sampeyan kanggo pengepakan.

VNS-014APB (5)

CRATE KAYU, KUDU FUMIGASI

VNS-014APB (4)

CRATE PLYWOOD, IKU FUMIGASI GRATIS

Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, kirim E-mail: longshanshi@vip.126.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita