Watu Cobble

Watu Cobble

  • Machine-made Rubble Stone

    Watu Rubble sing digawe mesin

    Jeneng barang: Watu Rubble sing digawe mesin

  • Machine-made Cobble Stone

    Watu Cobble sing digawe mesin

    Jeneng barang: Watu Cobble gaweyan mesin

    Ukuran: Ukuran biasa yaiku 1-3mm, 3-8mm, 8-15mm, 10-20mm, 15-30mm, 20-40mm, 30-50mm, kita uga bisa nindakake ukuran khusus miturut panjaluk sampeyan.

    Negara asli: China

    Bahan: watu gamping

    Werna:JambonKlawuSang AbangKulit MacanPutihIrengIjo lsp.