Babagan Kita

Babagan Kita

Profil perusahaan

Watu Longshan didegake ing taun 1988, kanthi modal terdaftar 10 juta yuan. Dumunung ing Yixian, Baoding City, Hebei ing China. Kanggo nggawe longshan dadi perusahaan modern kanthi proses, produksi, adol lan porsi.

Pabrik iki nduwe lokakarya produksi modern, peralatan produksi canggih, fasilitas kerja sing sampurna, produksi batu tulis tahunan 500.000 meter persegi, batu bata 20.000 ton, granit 40.000 meter persegi, penghasilan tahunan $ 3 yuta. 

Produk sing adol menyang Italia, Jerman, Kanada, Jepang lan luwih saka 50 negara lan domestik utama. Kanthi luwih saka telung puluh taun kerja keras, Longshan wis dadi basis produksi batu tulis. Pelanggan asing wis nganggep kebiasaan tuku slate saka China, lan menyang Yixian, mung kanggo Longshan.

Kauntungan

Ing taun 2000, Longshan wis lolos otentikasi sistem mutu internasional ISO9001: 2000 pisanan ing wilayah slate lan produk watu saka longshan ngliwati inspeksi pihak katelu HK ITS. Longshan Stone sukses ngajak Stadion Birds'Nest saka Olimpiade Beijing ing taun 2008 lan nyediakake batu tulis selat udakara 10.000 meter persegi. Watu Longshan entuk pujian saka para pelanggan ing omah lan manca negara kanggo produk berkualitas tinggi lan reputasi sing bisa dipercaya.

Watu saka Longshan dieksploitasi saka celengan watu kasebut sing dibentuk milyaran taun kepungkur. Kualitas pengerasane mesthine nemtokake kekuwatan sing mlengkung, resistensi tekanan, tahan aus lan resistensi korosi. Watu Longshan diarani bahan dekorasi ijo amarga kandungan radioaksine luwih murah dibandhingake karo tarif standar Komisi Internasional Perlindhungan Radiologis. Produk watu kasebut kanthi warna-warna cerah lan struktur lapisan tartamtu lan macem-macem gaya, kayata ubin, watu jamur, watu atap, tempel net, watu budaya, mozaik, granit lan liya-liyane. Lan digunakake ing bangunan umum, villa, yard, kebon lan konstruksi liyane, bledhek bangunan dadi elegan lan nggawa masarakat lingkungan alami, lan uga bahan bangunan modern lan modern.

Watu Longshan wis ngrancang lan ngrancang khusus Yizhou-Pretty Spring, ing Cina Meiquanshi kanthi pemahaman lan panelitian jero luwih saka rong puluh taun. lan wis diajeni 25 paten nasional. Humidifier-Spring jenis iki bisa ngontrol kelembapan ing ruang sing paling pas kanggo awak manungsa kanthi banyu daur ulang, nguap kanthi alami, kanthi fungsi pangapuran pangatusan, suplemen banyu lan reresik. Saiki Longshan Stone ngluncurake menyang pasar, lan entuk reputasi apik banget.

Ing mbesuk, Longshan Stone bakal tetep ngetrapake prinsip 'ngrawat wong kanthi jujur, kerja keras kanthi ati-ati, ngupayakake kualitas sing unggul lan efisiensi tinggi, adhedhasar kredit apik' lan kerja sama kanthi tulus lan jembar karo klien domestik lan luar negeri.