Produk sing Ditampilake

  • Cultural Stone-VNS-1308DCB

    Watu Budaya-VNS-1308DCB

    1. Gampang dipasang, lan regane murah. Watu budaya warna ireng sing padhang iki gampang banget cocog karo warna liyane. Gawe desain lengkap karo watu alami sing luar biasa iki. 2. ...

  • Cultural Stone-VNS-1308HWPB

    Watu Budaya-VNS-1308HWPB

    Kanggo produk iki, kita diarani panel putih sing salju, lumahing katon salju, nalika panel ing sangisore sunar srengenge, ana papan sing mengkilat ing permukaan, katon apik banget. Iki pasuryan pamisah ...

  • Cultural Stone-VNS-1308HGPB

    Watu Budaya-VNS-1308HGPB

    Iki minangka salah sawijining produk sing paling populer ing pasar watu, kita ngekspor produk iki menyang saindenging jagad pirang-pirang taun. Nada abu-abu sing lembut ditambah karo variasi alami lan pembentuk watu. U ...

  • Cultural Stone-VNS-1120PB

    Watu Budaya-VNS-1120PB

    Panel ledger batu tulis alami iki kalebu coklat jero, abu-abu lan peteng karat. Kami nyedhiyakake macem-macem warna, finish, tekstur, lan gaya uga koordinasi potongan ...

  • Cultural Stone-VNS-014XPB

    Watu Budaya-VNS-014XPB

    Produk iki warna-warni, katon apik banget lan lumahing isih nduweni tekstur lan warna watu alami sing unik sawise ngasilake, nglereni lan nggabungake ikatan. Iku pilihan banget kanggo ...

  • Cultural Stone-VNS-014APB

    Watu Budaya-VNS-014APB

    Iki minangka produk sing paling populer ing pasar watu, lumahing isih nduweni tekstur lan warna watu alami sing unik sawise ngasilake, nglereni lan nggabungake ikatan. Panel kabeh digawe dening ...

  • Cultural Stone-VNS-018CB

    Watu Budaya-VNS-018CB

    1. 4 strip, dawane 40cm. Interlock 5cm. Bentuk biasa yaiku Z lan S. Kekandelan 8-15MM, alat kasebut entheng banget, mula luwih gampang digawa lan dibangun. 2. Panel kabeh ...

  • Cultural Stone-VNS-014BCB

    Watu Budaya-VNS-014BCB

    1. Panel Dinding Lancip Watu yaiku potongan watu sing dawa sing disusun kanthi pola. Dheweke ditempelake luwih becik digunakake kanggo nutupi area klambi njaba lan tungku geni. Saben set kothak ngemot campuran ...

Kasus Produk Kita

  • case2
  • case3
  • case
  • case1
  • c2
  • c3
  • c4
  • c1

Babagan Kita

Watu Longshan didegake ing taun 1988, kanthi modal terdaftar 10 juta yuan. Dumunung ing Yixian, Baoding City, Hebei ing China. Kanggo nggawe longshan dadi perusahaan modern kanthi proses, produksi, adol lan layanan…

Tututi Kita